FunCom kondigt horrorgame The Park aan

thepark-1-fullBij een pretparkgame denkt bijna iedereen nostalgisch terug aan ‘Rollercoaster Tycoon’. Het spel was vrolijk, koddig en was perfect voor een relaxte, achterover geleunde speelsessie. ‘Dat kan anders’ dacht Funcom, en komt nu met first person singleplayer horrorgame The Park, die in oktober uit moet komen.
thepark-2-full
Funcom is een rare eend in de bijt. Het Noorse bedrijfje brengt zeer varierende spellen uit, zowel kwa kwaliteit als genre. Zo kreeg de scifi MMO ‘The Secret World’ maar wisselende reacties en doen ze ook iets met online LEGO spelletjes. Het allergrootste succes is echter singleplayer adventuregame ‘The Longest Journey’, die zelfs jaren na dato nog overal geroemd wordt op het internet. Wat dat betreft is ‘The Park’ dan ook zeker interessant, het bedrijf gaat terug naar de roots die hen groot maakte.
thepark-3-full
Opvallend is dat we nog zo weinig weten van ‘The Park’. Onderstaande screenshots en teaser zijn gelijk al het materiaal dat voorhanden is. Dat terwijl we volgens Funcom dus al over een kleine twee maanden met het avontuur aan de slag kunnen. De spanning wordt in ieder geval al goed opgebouwd.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

‘The Park’ komt in oktober uit voor PC

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “FunCom kondigt horrorgame The Park aan”

Plaats een reactie