Ga mee met Dustin (Stranger Things) op Science Camp

De Netflix-serie Stranger Things was snel een regelrechte hit. Verschillende seizoenen en boeken volgden. Ook in comicvorm zijn de avonturen van de kids en hun mysterieuze avonturen te volgen. In september verschijnt de nieuwe comicreeks Stranger Things Science Camp.

Tussen seizoen 2 en 3 ging karakter Dustin (gespeeld door Gaten Matarazzo) naar een wetenschapskamp, Camp Know Where. In een nieuwe reeks comics van Dark Horse kunnen we lezen hoe zijn tijd daar verging. We wisten van de tv-serie al dat hij daar verliefd werd op Suzie, maar blijkbaar maakte hij daar nog veel meer mee. Genoeg om vier comics mee te vullen in ieder geval. De nieuwsberichten beschrijven de inbreng van een mysterieus en sinister figuur wat ons een soort zomerkamp-slasher-idee in de sfeer van Friday the 13th doet vermoeden.

Je kunt de eerst comic van Stranger Things Science Camp, geschreven door Jody Hauser met tekenwerk van Edgar Salazar en Keith Champagne, eind september vinden in de betere stripspeciaalzaak of online.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
3 jaren geleden

Tof, dit is wel een mooie manier om dat stuk van het verhaal mee te krijgen. Immers wordt er in het seizoen vaak naar verwezen.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x