Horrorgame ‘Home Sweet Home’ verschijnt op 31 mei

Op 31 mei komt  Home Sweet Home uit op de Playstation 4, Playstation VR en Xbox One. Deze first-person horrorgame van videogameuitgever en ontwikkelaar Mastiff is gebaseerd op echte Thaise mythologie.

Home Sweet Home is de eerste in een serie van angstaanjagende first-person stealth horrorgames.  De kern van de gameplay richt zich op het verhaal en moet je de gevaarlijke geesten die op je jagen, proberen te ontwijken. Daarnaast zitten er ook puzzels in het spel.

Home Sweet Home Launch Trailer

Tim zijn leven is gigantisch veranderd sinds zijn vrouw op mysterieuze wijze verdween. Hij wordt opeens wakker op een onbekende plaats in plaats van in zijn eigen huis. Terwijl hij probeert te ontsnappen van deze onbekende plek wordt hij opgejaagd door een haatdragende vrouwelijke geest. Kan hij overleven? Is deze plek zijn eigen huis? Heeft dit alles te maken met de verdwijning van zijn vrouw?  Een duister geheim werpt een schaduw over deze plek… het is zonder twijfel niet meer het vrolijke thuis dat het ooit was.

De uitgever noemt de volgende features voor Home Sweet Home:

•        Aangrijpende Thaise Horror – Een duister verhaal geïnspireerd door Thaise leer, mythes en geloof dat spelers klamme handen geeft en hun hart van angst harder laat kloppen.
•        Verscherp je verstand, niet je zwaarden – Zonder wapens om je te verdedigen tegen de geesten moeten spelers ten alle tijden scherp blijven om te overleven.
•        Zoek en ontdek – Kijk in alle hoeken en gaten van het doolhof en ontrafel de mysteries, moeilijkheden en tragedies van de veroordeelden.
•        Sta oog in oog met je angsten – Ervaar een nieuw niveau van first-person angst met PS®VR ondersteuning.

Home Sweet Home is vanaf 31 mei verkrijgbaar op Playstation 4, Playstation VR en Xbox One.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie