Vervolg op The Exorcist: Legion VR aangekondigd: SIN

Het zijn goede tijden voor Virtual Reality. De nogal goed ontvangen The Exorcist: Legion VR krijgt een vervolg. Ontwikkelaar Pocket Money Games heeft aangekondigd dat ze bezig zijn met een nieuw deel wat de naam The Exorcist: Legion VR:SIN krijgt. SIN staat in dit geval voor Stronger In Numbers, wat zoveel wil zeggen dat het ondersteuning krijgt voor coöperatieve multiplayer.

The Exorcist: Legion VR:SIN staat gepland voor ergens in 2022 en komt uit op de Oculus Quest 2 en andere premium VR hardware. Het spel word geproduceerd door Fun Train, en die zijn op het moment met een andere game bezig die op mijn radar staat, namelijk Twilight Zone VR. (waarom ze elke keer in de naam moeten benadrukken dat het om virtual reality gaat is mij een raadsel)

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Er is verder nog weinig bekend over het spel en het platform waar het allemaal op uit komt, maar aangezien The Exorcist: Legion VR nog steeds op Steam te koop is, zal het zeker ook wel daar op uitkomen. Heb jij een VR-headset en heb je deze gespeeld? Ik begin er altijd wel aan, maar vind ze erg spannend altijd. Misschien moet ik deze eens gaan streamen op ons Twitch-kanaal.

The Exorcist: Legion VR SIN Announcement Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie