Nieuwe gameplay vrijgegeven van Destroy All Humans-remake

Wie kent die game nog, Destroy All Humans? Het open wereld actie avontuur waarin je voor de verandering eens de slechterik speelt. Jij bent niet de met biotics volgepropte superheld die de aarde voor de tigste-keer moet redden, maar jij bent juist de alien met invasiedrang. De game was een parodie met een dikke, vette knipoog naar de alien invasion-films uit de tijd van de koude oorlog. Hij kwam oorspronkelijk uit op de Playstation 2 en de originele Xbox, 15 jaar geleden en was een groot succes. Hierna zijn er nog 3 vervolgspellen uitgebracht onder die naam, waaronder ook versies voor de Nintendo Wii en de PS3 en de Xbox360.

Fast forward naar 2020, THQ is helaas vorig jaar failliet verklaart en de francise Destroy All Humans is opgekocht door (THQ)Nordic Games. Die zijn ondertussen samen met Black Forest Games druk bezig met een remake van de eerste game. Hier is tijdens de E3 van 2019 een trailer vrijgegeven. En nu laten ze wat hele dikke gameplaybeelden zien die ik jullie niet wil onthouden.

Er is helaas nog geen releasedatum bekend voor de Destroy All Humans remake. Het staat gepland voor de PC, PS4, Xbox One en Google Stadia. Ik heb warme herinneringen aan de eerste game en kijk hier dan ook reikhalzend naar uit! Hebben jullie (een van) de games gespeeld, ik lees het graag in de comments.

Destroy All Humans! - PAX East 2020 Gameplay

Interessant artikel?

Plaats een reactie