In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Gameplaytrailer Silent Hill Book of Memories

Ontwerp en bewerk je eigen hoofdpersonage in deze unieke verhaallijn. Overleef afgrijselijke werelden met je vrienden in een angstaanjagende coöp-ervaring. Oorspronkelijk zou de PS Vita-game Silent Hill: Book of Memories dit voorjaar uitkomen, maar Konami besloot dat de oktobermaand toch een stuk geschikter was. Tijdens de E3 laten ze dan ook meer zien van deze horrorgame.

Book of Memories legt de nadruk helaas niet op de pshychologische horror, maar maakt ook de stap naar de coöperatieve actie aangevuld met een flinke lading puzzels. Met Book of Memories reist je als het ware door de geschiedenis van de Silent Hill-franchise.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//