Gametrailer: Versla vampieren in het wilde westen in Evil West

Evil west
Dat ziet er veelbelovend uit

Het kwaad slaapt nooit, maar het kan wel bloeden. Met deze vrolijke noot opent Flying Wild Hog als zij hun nieuwste spel Evil West aankondigen. Dit spel staat gepland voor een release op PS4 en 5, Xbox One en Series X|S en PC later dit jaar en laat je een held uit het Wilde Westen worden.

Een kwaadaardige bedreiging teistert Amerika. Jij bent een van de laatste agenten van een ultrageheime organisatie die op vampieren jaagt en tevens ook de enige hoop op redding van de mensheid. Verschrikkelijke monsters slaan steeds vaker toe vanuit de schaduwen en het is aan jou de taak de steeds brutaler wordende horde te stoppen.

Met jouw grote arsenaal aan wapens en gadgets moet je tijdens explosieve gevechten alle monsters een kopje kleiner maken. Doe dit alleen of samen met een vriend in co-op. Volg het volledig ingesproken verhaal in een bloederige campagne, ontwikkel je wapens met upgrades en ontgrendel nieuwe krachten terwijl je alsmaar sterker wordt.

Evil west
Vampieren en het wilde westen, wat wil een mens nog meer?
  • Vecht alleen of samen met een vriend in een bloederige oorlog
  • Bestaande mythen en legendes in een nieuw wild west-jasje
  • Word sterker met upgrades voor jezelf en je wapens die je hanteert
  • ontdek een diepgaand verhaal waarin je Amerika redt van de ondergang in de single player
Evil West - Gameplay Reveal Trailer | The Game Awards 2021

Evil West staat gepland voor ergens dit jaar. Je kan het spel wel vast in je Steam-verlanglijst zetten. Ik hou het voor je in de gaten. Heb jij zin in vampieren in het wilde westen?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie