Gameplay preview van Twelve Minutes

Twelve Minutes is een aankomende thriller van Annapurna Interactive en in dit spel zit de speler gevangen in een tijdloop van, je raad het al, twaalf minuten. In deze twaalf minuten maak je elke keer hetzelfde mee: je doet open en de politie stormt naar binnen, beschuldigd je vrouw van moord en slaat jou vervolgens dood. Aan jou de taak om met deze wetenschap de cirkel te doorbreken en zo te ontsnappen aan dit wrede lot.

De ontwikkelaars hebben een vijf minuten durend filmpje vrijgegeven waarin ze de gameplay wat uit de doeken doen. De game staat gepland voor 19 augustus 2021 en komt uit op PC, XBox One en Series X|S. De stemmen worden ingesproken door James McAvoy, Daisy Ridley en Willem Dafoe. Ik kijk erg uit naar deze point&click interactieve thriller, het is weer eens wat anders.

TWELVE MINUTES | Developer Gameplay Walkthrough

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie