Gameplaydemo voor survivalhorror Paranoid


31-jarige Patrick is zijn hele familie kwijt geraakt onder verdachte omstandigheden. Zijn ouders zijn op een vreselijke manier om het leven gekomen en zijn zus wordt al een tijdje vermist. Door deze schokkende gebeurtenissen is Patrick getraumatiseerd en langzaam gek aan het worden. Hij heeft zichzelf opgesloten in zijn appartement.
Op een dag krijgt hij een telefoontje van wat hij denkt dat het zijn zus is. 13 jaar na haar verdwijning kondigt ze aan dat ze weer naar huis komt, hierdoor wordt Patrick gedwongen om zijn veilige plek te verlaten en zichzelf bloot te stellen aan zijn angsten en fobieën.


Dit doet me heel erg denken aan die game van Silent Hill (deel 4, The Room), maar als ik zo de trailer zie, dan krijg ik er wel kippenvel van. Echt een spel wat je ’s avonds met de lichten uit moet spelen. Helaas is er nog geen releasedatum bekend, maar je kan het vast op je Steam-verlanglijstje zetten.


De game wordt gemaakt door Madmind Studio, makers van onder andere Agony en Succubus, dus dan weet je wel wat je te wachten staat.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie