Gameplaydemo voor survivalhorror Paranoid


31-jarige Patrick is zijn hele familie kwijt geraakt onder verdachte omstandigheden. Zijn ouders zijn op een vreselijke manier om het leven gekomen en zijn zus wordt al een tijdje vermist. Door deze schokkende gebeurtenissen is Patrick getraumatiseerd en langzaam gek aan het worden. Hij heeft zichzelf opgesloten in zijn appartement.
Op een dag krijgt hij een telefoontje van wat hij denkt dat het zijn zus is. 13 jaar na haar verdwijning kondigt ze aan dat ze weer naar huis komt, hierdoor wordt Patrick gedwongen om zijn veilige plek te verlaten en zichzelf bloot te stellen aan zijn angsten en fobieën.


Dit doet me heel erg denken aan die game van Silent Hill (deel 4, The Room), maar als ik zo de trailer zie, dan krijg ik er wel kippenvel van. Echt een spel wat je ‘s avonds met de lichten uit moet spelen. Helaas is er nog geen releasedatum bekend, maar je kan het vast op je Steam-verlanglijstje zetten.

PARANOID Gameplay Demo (New Survival Horror Game 2021)

De game wordt gemaakt door Madmind Studio, makers van onder andere Agony en Succubus, dus dan weet je wel wat je te wachten staat.

💬 Geef je mening in de reacties of deel je dit bericht? 🤩

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie