‘In Nightmare’ belooft jouw ergste nachtmerrie te worden

puzzels en nachtmerries..een dodelijke combinatie

Ontwikkelaar Maximum Games komt met het goede nieuws dat ze bezig zijn met In Nightmare. Dit griezelige spel met een sterk verhaal combineert puzzelelementen met rondsluipen. Klinkt goed toch?

In In Nightmare speel je als klein jongetje dat in diepe slaap is, maar geplaagd wordt door vreselijke nachtmerries. Hij moet in de vorm van zijn droomgeest vreselijkste angsten zien te weerstaan. Hierbij moet hij kiezen of hij vlucht en voor altijd verloren is, of dat hij toch kiest voor het laatste restje hoop wat in hem flikkert en hem thuis kan brengen. De weg naar huis is niet zonder gevaren; de nachtmerrie-achtige monsters staan in zijn weg, klaar om hem in stukken te scheuren.

  • Nachtmerries worden werkelijkheid – Je onderbewustzijn creëert de monsters die je werkelijk vreest. Geef ze geen kans, anders zullen de schaduwen die op de loer liggen je vangen en je in de eeuwige nachtmerrie opsluiten.
  • Puzzel door pijn – Tijdens je reis kom je puzzels tegen die proberen je voortgang te dwarsbomen. Gebruik je verstand en je droomgeest om je te helpen om alles te overwinnen dat je in de weg staat.
  • Je bent niet alleen – Bestuur je droomgeest om je te helpen als afleiding, onzichtbare paden of items op te sporen en je bewust te worden van dreigingen die op de loer liggen.
  • Hoop rust in je dromen – Ontsnap aan de duistere, grillige droomwereld die je heeft gevangen, doorzoek het rijk voor aanwijzingen en begin een ontdekkingstocht naar de waarheid van je realiteit.
In Nightmare - Release Date Trailer | PS5, PS4

Vanaf 29 maart kan je met dit fantastische spel aan de slag op jouw PlayStation 4 of 5. Het spel is voor twee tientjes te koop in de officiële store.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie