Trailer: Wees stil in In Silence

Asymmetrische games zijn er al een tijdje. Denk aan het niet zo succesvolle Evolve, maar ook de wat meer populaire Dead By Daylight. De succesformule wordt weer eens uitgebreid met een nieuwe game: In Silence.

In deze game speel je met 6 in totaal. 5 mensen die dienen te overleven en een aantal opdrachten succesvol uit te voeren en 1 persoon die het monster speelt. In een poging om een twist aan het spel te geven kan je niet alleen een stealthy aanpak proberen, maar je kan ook op zoek gaan naar wapens. Het monster, Rake genaamd, heeft heel veel tanden en klauwen en kan heel snel hele korte metten maken met zijn slachtoffers. Er is alleen een dingetje, Rake is (steke)blind. Hij gebruikt zijn aangescherpte gehoor om de andere spelers te lokaliseren. Elke actie die de speler doet maakt geluid. Hoe meer actie, hoe meer geluid en dus hoe sneller je gepakt word.

Als je interesse is gewekt kan je vast aanmelden op de Steam-pagina. De game wordt ontwikkeld door nieuwkomer Ravenhood Games en komt uit op PC. Er is nog geen releasedatum bekend, hier is wel de trailer van In Silence:

In Silence - Official Trailer | 2020

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
3 jaren geleden

Misschien geïnspireerd door a Quiet Place?

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x