Get over here: Gloednieuwe Mortal Kombat 1-trailer

Vers van de pers! op 19 september komt er een nieuwe Mortal Kombat-game aan, getiteld Mortal Kombat 1. Vet.

Al een tijdje gingen er geruchten de ronde na een teaser op het Twitter-account van bedenker en ontwikkelaar Ed Boon. In het filmpje zag je een klok die naar de 12 ging, bleef hangen en dan met een glitch doorsloeg naar de 1. Dit was reden genoeg om de geruchtenmolen op gang te krijgen. Mortal Kombat zou met zijn volgende deel geen nummer 12 meekrijgen, maar 1. En dit blijkt dus zojuist bevestigd in de gloednieuwe trailer die net een paar uur oud is.

Trailer Mortal Kombat 1

Nieuw Mortal Kombat-Universum

In de trailer zien we Liu Kang met goddelijke krachten, oude gezworen vijanden Sub Zero en Scorpion samenwerken en bloed, heel veel bloed in ultra-realistische finishing moves. Precies zoals ik het graag zie! “Mortal Kombat 1 is de nieuwste toevoeging aan de succesvolle Mortal Kombat videogame-franchise. Die wordt ontwikkeld door de prijswinnende NetherRealm Studios”, valt er te lezen in het bericht op hun website. “De game introduceert een herboren Mortal Kombat Universe dat is gemaakt door de vuurgod Liu Kang en bevat nieuwe iteraties van iconische personages die je nog nooit eerder hebt gezien. Verder is er een vernieuwd vechtsysteem, zijn er nieuwe game modi, bottenbrekende finishers en meer.” Het twaalfde deel uit de Mortal Kombat-reeks was reeds al in juli 2021 aangekondigd door NetherRealm Studios. Het was ook al geteased door een -immiddels verwijderde- Tweet van de stemacteur van Johnny Cage, Andrew Bowen.

Mortal Kombat 1 staat gepland voor 19 september 2023. Het spel komt uit op PS5, Xbox Series X|S, PC en Nintendo Switch. Ik ben na vier jaar wel weer toe aan een nieuwe MK-game. Heb jij de laatste gespeeld? Get over here en laat het ons weten in de comments.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie