Gezien op Kickstarter: Dead Matters

Horror is geen vreemde eend in de bijt op Kickstarter, dus daarom zal ik proberen de pareltjes die ik tegenkom in mijn wekelijkse zoektocht op Kickstarter met jullie te delen. Zo ook de PC game Dead Matter van Quantum Integrity Software Inc.

De makers van deze game zijn al sinds 2013 bezig met het ontwikkelen is te lezen in de beschrijving op Kickstarter. Het spel heeft een open wereld en is een zombie overlevingsspel. De makers hebben er bewust voor gekozen om het spel op één platform te gelijk uit te brengen. Pas als het spel op de PC perfect is, overwegen ze andere platformen.

“In Dead Matter, the only limits on your player is you. Freedom of expression is an important design philosophy for us and as such, we’ve planned out our customization systems from the beginning to give you as much power over your protagonist as you want. From hair, to head, to body, you’ll be in control.” 

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

We willen jullie ook de korte teaser met gameplay niet onthouden.

Dead Matter - Gameplay Teaser

De Kickstarter van deze zombie survivalgame is helaas al verstreken, dus instappen kan niet meer. Gelukkig houden de makers van de game iedereen goed op de hoogte via hun website. Naar verwachting zal Dead Matter uitkomen in februari 2018.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie