Gezien op Kickstarter: Peripety

Horror is geen vreemde eend in de bijt op Kickstarter, dus daarom zal ik proberen de pareltjes, die ik tegenkom in mijn wekelijkse zoektocht op Kickstarter, met jullie te delen. Zo ook de comic Peripety gemaakt door Mushkikizou-Chan. Je kan nog mee ‘funden’ en één of twee comics bestellen. Let op soms komen er nog verzendkosten bij.

Iedere artiest of maker gebruikt Kickstarter op een andere manier. In dit geval zijn nummer 1 en 2 zijn al klaar om uitgegeven te worden. En helpt het opgehaalde geld om deze uit te geven en krijg je als ‘backer’ vooral extra’s in de vorm van ‘wallpapers’ en de limited editions covers zoals hieronder. Lees alle details op de Kickstarter pagina van het project.

An ongoing comic about an elf recently cursed with lycanthropy on an adventure to redeem himself, rescue his family, and save his home! 

Om de Kickstarter te lanceren is er een ‘Launch Party’- livestream geweest van ruim 5 uur. Hierin krijg je een klein kijkje achter de schermen.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De Kickstarter van deze elven en weerwolf comic is nog niet verstreken, hij duurt nog maar 3 dagen, als je wil instappen reageer dan snel. Naar verwachting zal Peripety verzonden worden in september 2017.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie