Ghost Hunters International bij Syfy Nederland

Universal heeft aangekondigd dat SciFi Nederland op 5 maart wordt omgedoopt naar Syfy Universal en dat het Ghost Hunters International gaat uitzenden.

Ghost Hunters International - SyFy Universal

Ghost Hunters International gaat over een groep paranormale onderzoekers die wetenschap en de modernste snufjes loslaten op een aantal van de meest beruchte spookplaatsen ter wereld om hardnekkige mythen te ontkrachten.

Van het toepasselijke Chillingham Castle in Engeland tot Dracula’s kasteel in Transsylvanië, het team doorkruist alle hoeken van de wereld, waarbij ze het onaardse boven water halen in hun zoektocht naar antwoorden op soms wel heel bizarre bovennatuurlijke mysteries.

Eerste aflevering van Ghost Hunters International start op vrijdag 5 maart om 23:50 uur, daarna vanaf 8 maart elke maandag om 20:30 uur een dubbele aflevering.

SciFi Channel wordt in Nederland Syfy Universal

Syfy Universal - Imagine Greater

Vrijdag 5 maart wordt ook in Nederland de zender SciFi Channel omgedoopt naar Syfy Universal, zoals al eerder gebeurde in de VS en Frankrijk en zal ook elders worden doorgevoerd. Syfy Univerval wil met de nieuwe naam zich gaan richten op een breder publiek, zo zullen er naast avontuur en actie, meer fantasy en mysterie programma´s komen.

Andere nieuwe programma’s zijn Stargate Universe, Sanctuary, Primeval en Alice miniserie.

Komende maand is Syfy Univerval bij UPC gratis te bekijken via digitaalkanaal 13, verder is het normaal te vinden op het uitgebreide digitale pakket van UPC Digital (kanaal 111) en Ziggo (kanaal 122) en in het Delight pakket van Caiway.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie