Alle Ghostbusters verzamelen!

Alle avonturen van Ghostbusters 101 zijn nu verzameld in een graphic novel van maar liefst 144 pagina’s dik!

Na hun grote filmdebuut was een stripdebuut van de nieuwe Ghostbusters niet ver te zoeken; In 2017 kwam de zesdelige stripreeks Ghostbusters 101 uit, waar de nieuwe en oude Ghostbusters gedwongen werden om samen te werken om een interdimentionale ramp te voorkomen. Met het verhaal geschreven door Erik Burnham en met de herkenbare stijl en kleuren van Dan Schoening en Luis Antonio Delgado, werd de serie een regelrechte hit en was in no-time uitverkocht.

Heb je deze serie gemist of vind je al die zes losse delen eigenlijk onhandig? IDW Publishing komt nu met een graphic novel, Ghostbusters 101: Everyone Answers the Call, waar alle zes delen in verzameld zijn. Met een commentaar van niemand minder dan Ghostbusters-regisseur Paul Feig.

De Ghostbusters besluiten hun kennis te delen voor een nieuwe generatie van spokenvangers. Maar hun eerste studenten maken er meteen een grote universele bende van. De werelden van de eerste en tweede generatie van Ghostbusters komen samen en het is aan hen om het op te lossen. Lukt het ze om samen te werken of is dit het einde van beide werelden en misschien wel meer?

Ghostbusters 101: Everyone Answers the Call
is nu verkrijgbaar voor de prijs van $8.99 voor een digitale versie en $19.99 voor een papieren versie.

Interessant artikel?

Plaats een reactie