2e trailer Ghostbusters: meer geesten en Chris Hemsworth

The Ghostbusters new receptionist Kevin (Chris Hemsworth) in Columbia Pictures' GHOSTBUSTERSVanaf 14 juli speelt Chris Hemsworth de secretaresse van de Ghostbusters; Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones. Een tijdje terug toonden we al de eerste trailer van deze Ghostbusters-reboot, maar deze werd wereldwijd zeer negatief ontvangen. De nieuwe trailer duikt wat meer in de materie en geeft wel echt het Ghostbusters-gevoel weer. Meer beeld van het team en de geesten die verdreven moeten worden.

Dertig jaar na de release van de succesvolle originele film is Ghostbustersterug en volledig ge-reboot voor een nieuwe generatie. Regisseur Paul Feig (Spy, Bridesmaids) combineert alle paranormale elementen uit de originele franchise met een komisch verhaal vol nieuwe personages die de wereld gaan redden deze zomer.

1 reactie
  1. Joe zegt

    Voel nog steeds geen behoefte om een remake te gaan kijken die toch crap gaat worden. Dacht dat ze na robocop en Total recall toch beter zouden weten dan een geliefde film te gaan verpesten.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.