Ghostbusters 3: Eerste foto + 4 posters

Ghostbusters 3
14 juli 2016, dan staat Ghostbusters 3 in 3D op de planning van Universal Pictures voor Nederland/België. Nu ruim een half jaar van te voren krijgen we de eerste foto en karakterposters van deze vrouwelijke Ghostbuster-film. Over het verhaal dat Paul Feig schreef samen met Katie Dippold is verder nog niet veel bekend.

De vier karakterposters zijn via vier verschillende Amerikaanse media verspreid. People bracht Abby Yates, gespeeld door Melissa McCarthy, een paranormaal onderzoekers, bovennatuurlijk wetenschapper en geestenvanger.
GGhostbusters 3 - Abby Yates

De poster van Jillian Holtzmann, gespeeld door Kate McKinnon, kwam uit vua TIME. Ze is een nucleair engineer, munitiespecialist en proton wrangler.
ghostbusters 3 - Jillian Holtzmann

Kristen Wigg speelt Erin Gilbert, haar poster werd vrijgegeven op website van Entertainment Weekly. Ze is een deeltjesfysicus, academische oproerkraaien en spectral warrior.
Ghostbusters 3 - Erin Gilbert

De poster van Patty Tolan, gespeeld door Lesie Jones, was te zien via InStyle. Zijn is een ghost tracker, gemeentelijk historicus em metafysisch commando.
Ghostbusters 3 - Patty Tolan

Naast deze vier Ghostbusters spelen ook Chris Hemsworth, Andy Garcia, Matt Walsh, Cecily Strong en Michael Kenneth en rol in Ghostbusters 3D. Daarnaast zullen een aantal sterren uit de originele Ghostbusters-films ook meespelen in dit vervolg; Ernie Hudson, Bill Murray, Dan Aykroyd, Janine Melnitz en Sigourney Weaver.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Ik blijf treurig worden als ik foto’s zie van de nieuwe ghostbusters. Vind de oude Ghostbusters nog steeds erg leuk om te kijken. Maar de cast van deze versie vind ik persoonlijk echt niks. Ga de film vast een keer zien, maar ga er niet voor naar de bios. Misschien als ik hem gezien heb dat ik mijn reactie verander, maar ben bang van niet.

Rose Milk
Rose Milk
7 jaren geleden

Melissa McCarthy vond ik in Spy erg vermakelijk in ieder geval, maar ik hoop vooral op leuke geesten.

Snowdog
Snowdog
7 jaren geleden

Ook ik had liever de oude, mannelijke cast gezien of in het andere erge geval een remake met nieuwe mannelijke, of misschien man-vrouw-gemengde teamleden. Enkel vrouwen vind ik dan weer raar overkomen (sorry als dit al sexistisch wordt aangenomen :p), maar dat zou bij The Expendables ook niet werken. Toch vind ik de posters dan weer wel mooi. Ga het wel een kans geven.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x