LEGO brengt Ghostbusters’ ECTO-1 deze maand uit

Laatst werd ik aangespport dat we meer aan gadgets moeten doen op De Nachtvlinders, ik ben het daar helemaal mee eens. LEGO helpt een handje door deze vette ECTO-1 van Ghostbusters aan te kondigen!

Dat LEGO allang niet meer alleen voor kinderen is hoeven we niet uit te leggen, maar ik heb wel het idee dat ze wel meer sets voor specifiek volwassenen maken. Slim ook, want nu met corona zitten we gewoon veel meer binnen. Zo is ook bijvoorbeeld Ghostbusters: Afterlife uitgesteld naar 2021. Maar met LEGO-set 10274 kunnen we toch van de franchise genieten!

Van de LEGO-website:

Als je fan bent van Ghostbusters™, mag de LEGO® Ghostbusters ECTO-1 niet in je verzameling ontbreken! Laat de stress van het dagelijks leven van je afglijden en geniet van wat tijd voor jezelf met deze LEGO versie van de omgebouwde Cadillac Miller-Meteor ambulance uit 1959 uit de Ghostbusters-films.

  • Griezelig goede details Dit ECTO-1 model is gebaseerd op de versie uit de film Ghostbusters: Afterlife en heeft een werkend stuur, een valluik, een spokenvanger, een uitschuifbare stoel voor een schutter aan de achterkant, een proton pack en coole details van de originele auto, zoals het bekende Ghostbusters-logo.
  • Dit is de ultieme ECTO-1 bouwset voor fans van LEGO stenen en Ghostbusters die graag een nieuwe modelauto willen bouwen of zich willen ontspannen met een meeslepend hobbyproject.
  • De ECTO-1 is ca. 22,5 cm hoog, 47 cm lang en 16,5 cm breed en zit boordevol authentieke details waarmee je gegarandeerd de show steelt.
  • Je hebt geen batterijen nodig om met dit leuke bouwmodel aan de slag te gaan. De auto wordt namelijk aangedreven door puur ectoplasma (grapje natuurlijk).
  • Paranormale perfectie: Het grootste en meest gedetailleerde LEGO ECTO-1-model ooit.
  • Speur de spoken op: De dakrailing heeft een volgantenne om psychokinetische energie op te vangen.
  • Nieuwe schuttersstoel: Draait uit de auto om spoken te vangen terwijl de auto rijdt.
  • Zap ze en vang ze: Vang hinderlijke geesten met de mobiele spokenvanger.
  • Klassieker incognito: Bouw aanpasbare details op de Cadillac Miller-Meteor uit 1959.
  • Ghostbusting-uitrusting voor onderweg: Maak de spokenvanger aan de achterkant los met de hendel op het dak.

Enthousiast? Deze LEGO-set met 2352 steentjes zal 15 november verschijnen voor €199. Let wel op dat je de juiste set koopt: #10274. In 2014 en 2016 verschenen sets #21108 en #75828 van de ECTO-1, maar deze zijn niet zo gedetailleerd.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie