Ghostbusters The Video Game Remastered verschijnt op 4 oktober

Binnenkort verschijnt er een remaster van Ghostbusters: The Video Game. De originele game kwam in 2009 uit op XBOX 360 en PS3.  De game was niet perfect, maar hiermee kwam je het meest in de buurt om een echte Ghostbuster te zijn. Jij speelde in de game de nieuweling die ging werken bij de Ghostbusters, net op het moment dat Manhattan overspoeld werd door spoken.
De game, destijds gemaakt door nu failliete Terminal Reality, was een zeldzaam iets; een game van een film die wél werkte. Dit kwam mede omdat Dan Aykroyd en Harold Ramis het verhaal schreven en samen met Bill Murray en Ernie Hudson hun personages en stemmen leenden aan het spel.

Ghostbusters: The Video Game Remastered - Favorite Memories

De remaster van die deze game ligt 4 oktober in de winkels voor de PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch en wordt nu ontwikkeld door Saber Interactive, die we kennen van de Halo series. Ergens vind ik het wel jammer dat ze niet met een nieuw deel komen, maar ik hou de Switch-versie zeker in de gaten. Erg leuk om een Ghostbuster on the go te kunnen zijn.

Ghostbusters: The Video Game Remastered levert een uniek verhaal van Dan Aykroyd en Harold Ramis dat de bovennatuurlijke, komische griezelfun van de franchise perfect weet te vangen, en viert dit jaar zijn 35e verjaardag. Als nieuwste lid van de Ghostbusters-crew, werk je samen met je favoriete personages uit de films, met de échte stemmen van Aykroyd, Ramis, Bill Murray en Ernie Hudson als Stantz, Spengler, Venkman en Zeddemore.
Manhattan wordt wederom overspoeld door spoken, demonen en andere paranormale wezen die worden losgelaten door een mysterieuze kracht, en alleen de Ghostbusters kunnen deze kwaadaardige griezels terugjagen naar de dimensie waar ze uit voort kwamen. Jaag op diverse beruchte monsters en geesten – allemaal geremasterd in hd-resolutie – en geniet van coole gadgets en wapens, spannende eindbaasgevechten en vernietigbare omgevingen.

Ghostbusters: The Video Game Remastered - Reveal Trailer

Interessant artikel?

Plaats een reactie