Messcherpe Ghostface Poster – Scream 4

Net als iedereen denkt dat het weer veilig is… keert de beruchte Ghostface killer terug! Het landelijke Woodsboro, waar de grootste horrortrilogie van het vorige decennium zich afspeelde, wordt opnieuw opgeschrikt door één van de bekendste moordenaars aller tijden. Het gaat mis op het moment dat Sidney Prescott (Neve Campbell) na jaren eindelijk terug durft naar het stadje, als laatste stop van de promotietour van haar zelfhulpboek. Ze ontmoet veel oude bekenden, maar komt ook weer oog in oog te staan met de gemaskerde killer.
Alle angst is in één klap terug…

Ghostface Poster Scream 4

De cast bestaat uit o.a.: Neve Campbell, Courtney Cox, David Arquette, Rory Culkin, Hayden Panettiere en Emma Roberts. De regie is wederom in handen van Wes Craven.

Scream 4 draait vanaf 14 april in de Nederlandse bioscopen, een dag eerder dan in Amerika!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Messcherpe Ghostface Poster – Scream 4”

  1. Bij mij hangt het masker nog steeds als één van de blikvangers in mijn “home cinema filmmuseum”, ik ben zeker benieuwd naar wat men gaat maken van een vervolg op het vorige succesvolle drieluik.

    Beantwoorden
  2. Ik had minder geluk met mijn masker, mijn eega vond dat hij het veld moest ruimen… helaas 😉 De filmposter van ‘Stab’ heb ik nog wel ergens liggen.

    De trailer zelf is helemaal niet eng meer… niet te vergelijken met hoe ik ‘vroeger’ die films keek. Denk dat ik deze niet oversla, ben stiekem wel benieuwd!

    Beantwoorden

Plaats een reactie