Ghostwire: Tokyo komt met gratis visuele novelle op de PlayStation-consoles en PC.

ghostwire tokyo

Beleef de vreemde gebeurtenissen die zich afspelen net voor Ghostwire: Tokyo, het langverwachte actie-avontuur van Tango Gameworks. Wanneer je in deze prelude genaamd The Corrupted Casefile samen met de mysterieuze KK en zijn bovennatuurlijke detectives een vreemde verdwijning onderzoekt, stuit je op een nog duisterder zaak. Bouw relaties op met je teamleden en leg verbanden in deze visuele novelle voor je de straat op gaat in Ghostwire: Tokyo.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Kom vast in de stemming met dit gratis verhaal op de PlayStation 4 en 5 en vanaf 8 maart op de PC. Een visuele novelle onderscheidt zich van andere spellen, omdat de gameplay vaak minimaal is. Je krijgt meer een verhaal voorgeschoteld waardoor je meer over de achtergrond komt te weten. In Ghostwire: Tokyo zijn de inwoners van Tokio verdwenen en worden de straten onveilig gemaakt door dodelijke, bovennatuurlijke krachten. Gebruik je vaardigheden om achter de waarheid van de verdwijning te komen en zo Tokio te redden.

Ghostwire: Tokyo Prelude Visual Novel – Official Launch Trailer

Ghostwire: Tokyo komt 25 maart exclusief uit op PlayStation 5 en PC.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x