Crypt TV’s Girl In The Woods wordt 8-delige serie

Girl In The Woods is één van de meest succesvolle video’s op Crypt TV, het horror-YouTube kanaal van Jack Davis en Eli Roth. Zo succesvol, dat streamingdienst Peacock er een serie van besteld heeft- geregisseerd door Krysten Ritter.

Crypt TV, gefinancierd door Blumhouse Productions, is verantwoordelijk voor een paar YouTube cult klassiekers als The Birch en The Door In The Woods. In deze laatste vinden een stel kinderen die in een sekte leven een geheime deur in het bos. Tegen de belofte van hun sekteleiders om de deur af te schermen voor de mensheid en nooit te openen, doen de kinderen dit toch, met desastreuze gevolgen.. één meisje overleeft het, en hier borduurt het vervolg Girl In The Woods op verder.

Kristen Ritter, bekend van haar hoofdrol in Jessica Jones, zal de pilot en de eerste vier afleveringen van Girl In The Woods regisseren. “Ik ben fan van horror en coming of age-verhalen, en werd verliefd op de karakters, setting en het script toen ik het in handen kreeg. Ik kan niet wachten aan het roer te staan van deze powervrouw monsterjacht!”

Streamingdienst Peacock is vooralsnog niet beschikbaar voor Europa, maar is hier wel hard mee bezig. Ze bieden naast betaalde, ook gratis abonnementsdiensten aan. Tot wij ook gebruik kunnen maken van Peacocks’ brede aanbod, kun je in ieder geval genieten van de Crypt TV klassiekers. Hieronder vind je de video’s waar het mee begon: The Door In The Woods en Girl In The Woods. Enjoy!

The Door in the Woods | "The Door" | Crypt TV Monster Universe | Short Film
THE GIRL IN THE WOODS | Crypt TV Monster Universe | Short Film
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 3

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie