Godzilla Minus One breekt records

Dat grote monsters dingen breken, is niets nieuws. Dat de nieuwste Godzilla-film Godzilla Minus One meerdere box-office records heeft gebroken, wèl. Regisseur Takashi Yamazaki kan zijn geluk niet op.

Godzilla Minus One

Via het officiële X-account (voorheen Twitter) heeft Yamazaki heel enthousiast gereageerd op het succes van de Amerikaanse release. De film heeft daar namelijk nu al een monsterlijk bedrag opgehaald van 24,9 miljoen dollar. Naast dit aanzienlijke bedrag heeft de film ook nog eens meerdere records gebroken, waaronder ‘meest opbrengende openingsweekend voor Japanse live-action’. Nou, chapeau!

Op Rotten Tomatoes krijgt Godzilla Minus One 97% van de critici en maar liefst 98% van het publiek. En dat is ook nog eens een behoorlijke prestatie als je het mij vraagt.

Bedankje regisseur

Op het X-account van Godzilla bedankt Yamakazi uitgebreid het Noord Amerikaanse publiek. Hij vertelt hier dat hij erg gemotiveerd wordt door de positieve feedback en dat hij geraakt was door het nieuws dat in sommige zalen applaus te horen was.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Ik zou vooral graag willen weten waar je dat beeldje wat hij in zijn hand heeft, kunt bestellen. Zie hieronder het filmpje op Youtube, waarin de beste man zijn zegje doet.

Godzilla Minus One Director Takashi Yamazaki Message to fans

Heb jij de film al gezien? Zo ja wat vond je er van? Zelf staat het bij mij ergens volgende week op de planning, als mijn ‘kerstvakantie’ begint. Ik heb er erg veel zin in, in ieder geval. Zowel de vakantie als de film. Godzilla Minus One is sinds 1 december in de Nederlandse bioscopen te zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Godzilla Minus One breekt records”

  1. Ik heb hem gezien en ik vond het een hele goede film. Goed verhaal, goede effecten, goede acteurs. Het Japans is even wennen, maar gelukkig was er ondertiteling 🙂
    Ik wens je vast veel plezier!

    Beantwoorden

Plaats een reactie