Godzilla versus Kong? It’s on!

godzill 2014
De geruchten deden al een tijdje de ronde. Met een nieuwe King Kong-film genaamd ‘Kong: Skull Island’ die in 2017 moet verschijnen en een nieuwe Godzilla-film in 2018, was het onder fans speculeren wanneer de tijd daar is dat beide monsters elkaar te lijf zullen gaan. Dit gebeurde al eens in het hilarische ‘King Kong contra Godzilla’ uit 1962. Hoewel deze film bestaat uit nogal knullige effecten, mannen in rubberen pakken die overduidelijke papier-maché rotsen naar elkaar gooien, bracht deze film in Japan wel het meest op van alle Godzilla-films.

godzilla rhodanMaar nu is het officieel bevestigd door zowel Warner Brothers als Legendary Pictures: een King Kong versus Godzilla-film staat in de planning voor 2020! En het wordt nog mooier. Ook de rechten tot klassieke monsters uit de Toho Studio, daar waar Godzilla vandaan komt, zoals King Ghidorah, Rhodan en Mothra zijn ook verkregen! Een epische clash tussen de verschillende monsters gaat nu dus echt gebeuren en daarmee is ook de kans op nog meer Godzilla-films niet uit te sluiten.

De Godzilla-film uit 2014 was ook een enorm succes en een vervolg zat dan ook in de pijpleiding, maar dit is een nog veel beter nieuws dan de fan hadden mogen verwachten.
Let them fight!
godzilla 2014
Kong: Skull Island wordt geregisseerd door Jordan Vogt-Roberts, het script is van Max Borenstein en de cast bestaat uit Tom Hiddleston, Sam Jackson, Brie Larson, John Goodman, Tian Jing, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham en Toby Kebbell.
Een team van ontdekkingsreizigers trekt door de verraderlijke bossen op Skull Island, het mysterieuze en gevaarlijke huis van de King of Apes.
Jordan Vogt-Roberts regisseert de film, het script is van Max Borenstein en de cast bestaat uit Tom Hiddleston, Sam Jackson, Brie Larson, John Goodman, Tian Jing, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham en Toby Kebbell.
‘Kong: Skull Island’ staat op de planning voor maart 2017.

Godzilla 2 wordt ook geschreven door Max Borenstein en de regie is wederom in handen van Gareth Edwards. Over de cast is nog niet bekend, wel staat de film op de planning voor juni 2018.

De zojuist aangekondigde Godzilla vs. Kong zal pas in 2020 uitkomen, zodra we meer te weten komen over deze titel zullen we het natuurlijk melden.

Interessant artikel?

3 gedachten over “Godzilla versus Kong? It’s on!”

  1. Cool! Ben benieuwd hoe groot King Kong dan zal zijn, aangezien Godzilla in de meest recente film echt reusachtig is. De King Kong film van 2005 vond ik trouwens best cool, die schuiven ze nu dus geheel aan de kant?

    Beantwoorden
  2. De King Kong film uit 2005 wordt in z’n geheel genegeerd. De nieuwe film die in 2017 moet uitkomen gaat een nieuw verhaallijn uitzetten. Ik denk dat Kin Kong sowieso veel kleiner moet zijn dan Godzilla. Maar misschien verzinnen ze wat leuks waardoor Kong ineens een stuk groter gaat worden? We gaan het zien. 🙂

    Beantwoorden
  3. Ik ben zeker benieuwd hoe deze film ga worden. Maar eerst Kong: Skull Island & Godzilla 2 in de bioscoop kijken. Maar wat jullie al zeiden, ik ben erg benieuwd hoe ze het met de schaal gaan doen. Want als je de laatste films zie, zou je wel een erg groot verschil krijgen tussen godzilla & king kong.

    Beantwoorden

Plaats een reactie