Bouw je eigen horrorstad in ´Goosebumps HorrorTown´ (Android, iOS)

Goosebumps HorrorTown is een gratis mobiele building-game van de makers van Sandbox Evolution Game. In de game kunnen spelers een spookachtig stadje bouwen in de wereld van R.L. Stine dat vol zit met monsters, zoals Slappy, The Mummy, Lawn Gnomes, Murder the Clown en The Haunted Mask.

Goosebumps HorrorTown - Gameplay Trailer for iOS & Android

In de game kunnen spelers kiezen om als monster of mens te spelen.  Als monster kun je de mensen de stuipen op het lijf jagen, terwijl je als mens juist de stad verdedigd tegen de monsters.

Kenmerken:
  • Bouw en beheer je eigen horrorstad;
  • Maak je verzameling Goosbumps-monsters compleet;
  • Meer dan 100 karakters om te spelen;
  • Maak en verkoop items;
  • Laat mensen schikken om speciale materialen te krijgen!

´Attack on the Christmas Present´– Kerstevent Gerelateerde afbeelding

Speciaal in het teken van de kerst, is nu ook hun kerstevent van start gegaan: ´Attack on the Christmas Present´. Dit event is gebaseerd op een boek van R.L. Stine bestaande uit 10 korte verhalen rondom Kerstmis: More and more and more and more Tales to Give You Goosebumps, Tijdens het kerstevent stormen kerstgeesten HorrorTown binnen! Hoe gaan de mensen reageren wanneer hun kerstcadeautjes tot leven komen?

Goosebumps HorrorTown- The Scariest Monster City is op 30 mei 2018 uitgebracht door Pixowl. De game is beschikbaar voor Android en iOS. Download nu de app via de Appstore of Google Play.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie