Helen Mirren zet haar tanden in Billy Crystal…

Helen Mirren en Billy Crystal spelen de hoofdrol in de nieuwste video op de site Funny or Die.

When Sharon Bit Harry (Helen Mirren en Billy Crystal)

De website Funny or Die is opgericht door Gary Sanchez Productions, de productiemaatschappij van Will Ferrell en Adam McKay, en bevat komische videos die door bezoekers van de site beoordeeld worden. Videos die het oordeel ‘Die’ krijgen, komen in de ‘Crypt’ terecht, de ‘Funny’ videos blijven.

Iedereen kan materiaal aanleveren, maar er is ook een FOD team dat korte films produceert en hierin schitteren regelmatig Hollywoodsterren zoals Charlie Sheen, Patrick Stewart en Lindsay Lohan.

In de nieuwste productie Grampires: When Sharon Bit Harry spelen Helen Mirren en Billy Crystal de hoofdrollen en zien we oa Mike Tyson, Rob Reiner en Maya Rudolph in bijrollen. De korte film is een sequel op When Harry Met Sally. Sally is inmiddels overleden en Harry moet naar het bejaardentehuis, alwaar hij zijn nieuwe liefde ontmoet: Sharon. Sharon blijkt een vampier en zet haar tanden in Harry’s gerimpelde nek. Dat was niet helemaal wat Harry in gedachten had toen hij zei dat hij de rest van zijn leven (nu ineens de eeuwigheid) met Sharon wilde delen. Daarbij is het best wel vervelend om vampier te zijn als je je eigen tanden niet meer hebt.

When Harry Met Sally 2 with Billy Crystal & Helen Mirren
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Helen Mirren zet haar tanden in Billy Crystal…”

  1. Die pitch voor een film over grombies is ook geweldig. Die paar minuten dat je Crystal en Mirren als zombie ziet zijn al geniaal.

    Beantwoorden

Plaats een reactie