Gratis: Fantastische horror In Sound Mind!

In Sound Mind
In Sound Mind

Het is weekend! En hoe kan je dat beter vieren met de deur op slot, lichten uit en een goed horrorspel. Laat ik voor dat laatste nu een fantastische tip voor je hebben:In Sound Mind is gratis en voor niets bij de Epic Game Store te claimen.

In Sound Mind van ontwikkelaar We Create Stuff krijgt lovende kritieken op Steam en dat is niet voor niets. Het spel zit bomvol fantastische puzzels en unieke bazen die je moet zien te verslaan. De horror voelt ouderwets aan en is met vlagen behoorlijk spannend. In een dikke tien uur doorloop je het verhaal en de muziek wordt verzorgd door The Living Tombstone. Dat zijn dezelfde gasten die de muziek hebben verzorgd voor Five Nights At Freddy´s. Als dat geen recept voor een dijk van een game is…

Creepy horrorelementen zoals in spiegelbeeld dingen zien

Het spel laat je wakker worden in de gangen van een onverklaarbaar gebouw, waar alles lijkt te leven. Langzaam ontrafel je het vreselijke verhaal van een aantal slachtoffers van een chemisch experiment. In jouw zoektocht naar antwoorden stuit je op afgrijselijke dingen en visioenen die je nekharen overeind laten staan. Is het alleen de hoofdpersoon, of ben jij ook langzaam gek aan het worden?

In Sound Mind - Launch Trailer | PS5

In Sound Mind is tot en met 24 maart gratis te claimen voor de PC, daarna betaal je 35 euro. Het spel is ook te krijgen op de PlayStation 5 en in oktober van dit jaar ook op de Switch. Ben jij van plan deze te gaan spelen, of heb je andere plannen voor dit weekend? Ik hoor het graag van je.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Gratis: Fantastische horror In Sound Mind!”

Plaats een reactie