Grave Encounters, ghosthunters in de problemen…

Grave EncountersLance Preston (Sean Rogerson) en de crew van de Grave Encounters, een ghosthunters reality tv-show, nemen een aflevering op in het verlaten Collingwood Psychiatrisch Ziekenhuis, waar de afgelopen jaren diverse onverklaarbare verschijnselen zijn gemeld.

In de naam van goede televisie sluiten zij zichzelf vrijwillig een nacht op in het gebouw voor een paranormaal onderzoek. Al snel beseffen ze dat het niet alleen spookt in het gebouw, maar dat het gebouwd leeft en niet van plan is om de televisiecrew ooit nog te laten vertrekken.

Ze verdwalen al snel in het doolhof van eindeloze gangen, geterroriseerd door de geesten van de voormalige patiënten. Ze beginnen aan zichzelf te twijfelen, misschien zijn ze zelf geestelijk niet in orde. Het Collingwood Psychiatrisch Ziekenhuis drijft de Grave Encounters crew tot waanzin en geeft een klein beetje van haar duistere verleden bloot, het wordt de allerlaatste aflevering van het realityprogramma.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

De paranormale, found footage, handycam horrorfilm Grave Encounters, geschreven en geregisseerd door The Vicious Brothers en geproduceerd door Shawn Angelski, is op dit moment is post-production. Naast Sean Rogerson spelen ook Merwin Mondesir, Ashleigh Gryzko, Mackenzie Gray en Juan Riedinger mee.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

8 gedachten over “Grave Encounters, ghosthunters in de problemen…”

 1. We hebben een opname weten te maken: shflmnr fjnt if ltjrd frn. Op deze opname is duidelijk te horen: spokenfilms vind ik altijd eng. (Aldus een random team van zogenaamde spokenjagers.)

  Beantwoorden
 2. wow,
  lijkt me wel een goeie film.
  wil hem echt wel zien, maar jammer dat er nergens staat wanneer hij uitkomt want dat zou ik wel willen weten.

  greetz,
  sharon

  Beantwoorden

Plaats een reactie