Gremlins-serie: Secrets of the Mogwai verschijnt 2021

Er komt een Gremlins-animatieserie als prequel op de twee films. Warner Media heeft nu bekend gemaakt dat de serie pas in 2021 op de nog te lanceren streamingdienst HBO MAX zal verschijnen.

In een interview met Collider werd meer duidelijk over Gremlins: Secrets of the Mogwai. In een eerdere beschijving begrepen we dat de serie vertelt over hoe Mr. Wing als 10-jarig jongetje rond 1920 de Mogwai Gizmo ontmoet en ze samen door het land trekken. Deze reis is vol vriendschap en gevaren.

Wat is HBO MAX?

De serie wordt gemaakt voor HBO MAX. Dat is de Disney+ van Warner Media en zal content bevatten van HBO, Warner Bros., The CW, DC, Studio Ghibli, CNN, Cartoon Network en Adult Swim. De dienst lanceert in maart 2020 in Amerika. Pas volgend jaar zal HBO MAX in andere landen uitgerold worden.

Of HBO MAX naar Nederland komt is nog niet bekend. Op dit moment heeft HBO een deal met Ziggo, welke als ik het goed heb eind dit jaar afloopt. Dit komt overeen met het plan van Warner Media om HBO Max in 2021 ook buiten de VS te lanceren. Aan de andere kant heeft Sky in Groot Brittannië en Duitsland recent de deal met Warner Media verlengt en zal HBO MAX daar de komende jaren juist NIET gelanceerd worden.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie