GRIME krijgt gameplay filmpje

GRIME

Laatst schreef ik al een stukje over GRIME, een aankomend surrealistisch spel van ontwikkelaar Cloverbite. Nu de releasedatum steeds dichterbij komt, komen ze met meer informatie naar buiten.

Deze keer hebben ze een filmpje gepost waarin ze inzoomen op verschillende gameplay aspecten. In deze twee minuten legt Yonatan uit wat de core mechanics van het spel zijn en waarom die het juist zo uniek maken. Jij bent een menselijk zwart gat en krijgt wapens met hele handige eigenschappen tot je beschikking. Maar je kan je vijanden ook absorberen, waardoor je nieuwe krachten en specialiteiten ontgrendeld. Maar pas op, sommige vijanden dien je eerst zwakker te maken eer je ze kan opslokken. Dit absorberen heeft verschillende effecten op andere vijanden, dus experimenteer er lekker op los.

Lees ook: GRIME review (PC, Mac & Google Stadia)

Het grote zwaard is misschien om iets te compenseren

GRIME staat gepland voor 2 augustus 2021 en komt uit op PC en Google Stadia. Op Steam kan je het spel vast op je verlanglijst zetten.

Grime - Official Release Date Trailer

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie