Gruwelijke vondst! Recensie: 8 Found Dead

Twee koppels huren een huisje ergens afgelegen in de woestijn. Wanneer de koppels aankomen bij het huisje komen ze er achter dat het huisje al is bezet door andere huurders. Het zal een lange en bloederige nacht worden die verteld wordt vanuit het oogpunt van de diverse personages.

8 Found Dead

8 Found Dead is geregisseerd door Travis Greene en de hoofdrollen zijn voor Alisha Soper, Laura Buckles, Tim Simek en William Gabriel Grier.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Zo stilistisch en gaaf als de filmposter is de film niet. Helaas stelt 8 Found Dead op bepaalde fronten behoorlijk teleur.

Dubbele boeking

Zodra twee koppels aankomen op de afgesproken plek, een huisje gehuurd in de woestijn, blijkt deze dus al bezet te zijn door een ander stel. Het verhaal van de film is vrij rechttoe rechtaan en zou voor een slasher fantastisch kunnen werken. Ik heb het idee gekregen dat de regisseur niet wist wat voor soort film hij wilde maken. Er mist spanning voor een thriller, de moorden zijn niet genoeg voor een slasher en de grappen werken niet voor een komedie. Zo zitten er dus behoorlijk wat elementen in de film maar komt het absoluut niet goed samen en blijft het een rommelig geheel.

We volgen de twee koppels en de film wordt verteld vanuit hén oogpunt. De dialogen en situaties die volgen zodra de koppels aangekomen zijn bij het huisje, zijn langdradig en bij tijden zelfs saai. Als kijker is het lastig om bij de les te blijven en dat is vreemd aangezien de film maar een looptijd heeft van 1 uur en 20 minuten. Het laatste half uur van de film komt er nog een beetje vaart in het verhaal echter is dit bij lange na niet genoeg voor een boeiend geheel. En zouden we alsjeblieft kunnen stoppen met het neerzetten van clowneske agenten? Dit heeft nog nooit gewerkt.

Sterren: 1.5 / 5

Ik ben zeer benieuwd naar jullie mening. Laat het dus vooral weten in de comments! De film is nú te zien op Pathé Thuis.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Gruwelijke vondst! Recensie: 8 Found Dead”

Plaats een reactie