‘Experiment op mensen loopt heel erg fout af’


 
Je leest het regelmatig in de krant, advertenties waar proefpersonen worden gezocht voor nieuwe medicijnen, meestal met een riante vergoeding. Gelukkig lees je maar zelden dat deze experimenten fout aflopen.

In de Britse film Guinea Pigs van regisseur Ian Clark gaat zo’n onderzoek naar een nieuw medicijn wel helemaal fout. Acht proefpersonen vechten voor hun leven, door de bijwerkingen van een testmiddel. Dit zijn gevonden beelden:

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Niene
Niene
12 jaren geleden

Ziet er bijzonder uit.
Als het zombies worden haak ik af, maar dat is nog niet te zien.

Ben nieuwsgierig, wanneer komt deze film uit?

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Zal nog wel even duren. Ergens volgend jaar op DVD/Blu-Ray. Voorzie geen bioscooprelease, hoogstens een vertoning op Imagine in april als de film geselecteerd zou worden.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Het ziet er wel interessant uit. Als die mensen in zombies veranderen is het niet zo origineel, maar bij het bekijken van de beelden dacht ik meer aan aggressie of moordlust of zo. Misschien een soort milde 28 Days Later 😛

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Ik verwacht/hoop iets in de trend van zwaar schizofreen gedrag dat ze zelf niet herinneren maar waar dan zogezegd opnames van zijn. Maar dan niet zoals Blair Witch 2: Book of shadows. Of een experiment met doofpotoperatie van de overheid? Moesten het zombies worden, dan is er in elk geval een verklaring hoe ze zo geworden zijn. Gisteren bv La Horde gezien en de oorsprong daarvan heb ik gemist euh denk ik : ) Maar ik denk niet aan een zombieverhaal, ik hoop dat ze hier gaan inspelen op de risico’s die zogezegd verbonden zijn als je vrijwillig gaat meedoen aan “onschuldige” “medische” testen… ieder mensje heeft zo zijn fobietje angstje bangmomentje zeker?

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Bij LA HORDE was het ‘simpelweg’ de dag des oordeels, waarbij de doden weer tot leven komen. Hell on earth.

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x