Comic Hack/Slash viert 15-jarig bestaan met special

Het is intussen alweer 15 jaar geleden dat Tim Seeley zijn horrorcomic genaamd Hack/Slash introduceerde. In deze comics volgen we goth Cassie Hack en haar groteske sidekick Vlad terwijl ze het opnemen tegen een grote schare monsters / seriemoordenaars die ze Slashers noemen. Cassie werd geïnspireerd door de “final girls” in slasherfilms die het als laatste moesten opnemen tegen figuren als Michael Myers (Halloween) of Jason Voorhees (Friday the 13th). De mix van horror, humor en actie met een vleugje seks sloeg direct aan bij de striplezers. Diverse series en specials volgden tot Tim uiteindelijk stopte met de comics.

Recentelijk keerden de twee helden terug in Hack/Slash: Resurrection, nu geschreven door Tini Howard in plaats van Tim zelf.

Om de 15 jaar te vieren dat deze helden de horrorcomics scene (on)veilig maken kwam afgelopen week de special uit genaamd Hack/Slash 15th Anniversary Celebration. In deze comic keert Tim terug als schrijver evenals originele tekenaar Stefano Caselli.  Daarnaast zijn er nog verhalen in te vinden van gevestigd en nieuw talent.

Deze comic is nu verkrijgbaar in de betere stripspeciaalzaak of online.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Comic Hack/Slash viert 15-jarig bestaan met special”

Plaats een reactie