Halina Reijn regisseert nieuwe horrorfilm voor A24

De filmstudio A24 heeft de afgelopen jaren bewezen een grootmacht te zijn geworden binnen het horrorgenre met bekende films zoals Hereditary en Midsommar, maar ook kleinere titels zoals It Comes at Night en Saint Maud. Aan dit lijstje gaat een horrorfilm toegevoegd worden in de toekomst en deze film zal door niemand minder dan de Nederlandse actrice/regisseuse Halina Reijn geregisseerd worden!

Reijn heeft tot nu toe nog maar één film geregisseerd. In 2019 verscheen Instinct met Carice van Houten en Marwan Kenzari. De film was de Nederlandse inzending voor de Oscars, maar kwam niet door de voorrondes. Reijn zelf werd voor Instinct ook genomineerd voor een Gouden Kalf (de Nederlandse Oscars) – al was dit voor het script en niet voor haar regie.

Instinct (2019)

De film van A24 zal Bodies, Bodies, Bodies gaan heten, maar waar de film precies over zal gaan, is helaas nog niet bekend. Er wordt gezegd dat de film een slasher zal worden, maar de kans dat A24 een ‘reguliere slasher’ zal produceren is niet enorm waarschijnlijk. We moeten nog even wachten tot meer details over het plot van de film bekend gemaakt worden.

Bodies, Bodies, Bodies blijkt ook voor een aantal zeer bekende acteurs een aantrekkelijk project te zijn. Drie grote namen zijn al verbonden aan de film (al is nog niets officieel bekend gemaakt): Amandla Stenberg, bekend als Rue uit The Hunger Games, Maria Bakalova, bekend uit Borat 2 waar ze een Oscarnominatie voor ontving en Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live.

Wanneer de film gefilmd zal gaan worden en dus zal verschijnen in bioscopen is nog (lang) niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte!

Zien jullie potentie in deze nieuwe film van A24, geregisseerd door Halina Reijn?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x