Meer horror uit IJsland op komst!

Harpoon: The Reykjavik Whale Watching Massacre

Eerst was er IceSave, nu een vulkaanuitbarsting… wat kunnen we nog meer uit IJsland verwachten? Juist meer horror: Harpoon: Reykjavik Whale Watching Massacre.

Wanneer bij een vreemd ongeval de kapitein van hun boot dodelijk wordt verwond en de eerste stuurman van het schip springt na zijn poging om een passagier te verkrachten, wordt een kleine groep toeristen gedwongen hun toevlucht te zoeken op een passerende voormalige walvisjager. Deze wordt bemand door een stel ‘Fishbillies’, daar er niet meer op walvissen wordt gejaagd vallen de toeristen prooi aan de doorgedraaide familie…

Harpoon: Whale Watching Massacre - OFFICIAL TRAILER

Oude bekende: Leatherface

IJsland staat niet erg bekend om zijn filmindustrie, laat staan om de horrorfilms, maar een bekende van ons allen, Gunnar Hansen de acteur achter Leatherface uit The Texas Chainsaw Massacre, blijkt in Reykjavik te zijn geboren. In Harpoon: Reykjavik Whale Watching Massacre is ook een klein rolletje weggelegd voor Gunnar Hansen.

De film, een zwarte comedy met een flinke dosis gore en een hommage aan The Texas Chainsaw Massacre verschijnt in mei in Engeland op DVD.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Meer horror uit IJsland op komst!”

Plaats een reactie