Harteloos, orgaanhandel horror

Wat zou jij doen…? Als een geliefde een noodzakelijke harttransplantatie wordt onthouden… Hoe ver zou jij gaan…?

Danny en Tom zijn twee broers die na een tragisch ongeval op elkaar zijn aangewezen. Tom is ziek. Heel erg ziek. Dag en nacht moet Danny toekijken hoe Tom’s fysieke en emotionele toestand achteruit gaat. De artsen in het plaatselijke ziekenhuis willen voor Tom geen donorhart reserveren. Danny is ten einde raad.

Dan stuit Danny op de Heinrich kliniek van Dr. Fernando Hennig. Hennig belooft Tom wel beter te kunnen maken, maar al snel blijkt dat Hennig niet degene is die hij pretendeert te zijn… Danny raakt verstrikt in de kille en harteloze wereld van de illegale orgaanhandel, en het verhaal kent de ene schokkende wending na de andere…
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F6uudS85WvU&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca&hd=1]

Illegale orgaanhandel

De horrorfilm Harteloos brengt de wereld van de illegale orgaanhandel in kaart. „Bijna iedereen weet hoe luguber de illegale orgaanhandel is”, legt Gerard van Kempen van Vet-tv uit. „Zeker de laatste tijd komen deze praktijken weer steeds vaker in het nieuws. Aan die horror willen we met deze film aandacht besteden.”

De website van Harteloos is inmiddels gelanceerd en de film gaat in zaterdag 13 maart in de Royal Servicebioscoop in Echt (Peyerstraat 47) in première.

harteloos filmposter - Gerard van Kempen - Vet-tv

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Harteloos, orgaanhandel horror”

 1. Meest waardeloze film ever, stelletje idioten die deze film bedacht hebben en nog grotere idioten die hierin mee zijn gegaan. SCHAAM JE DIEP!!!

  En als mijn reactie niet geplaatst wordt is dat alleen maar veelzeggend genoeg!

  Beantwoorden
 2. Voor een amateurproductie is ie best aardig hoor. En met Omega zijn de makers weer een grote stap vooruitgegaan.
  Soms wat overacting, maar dat hoort er een beetje bij.

  Beantwoorden

Plaats een reactie