Trailer ‘Haunt’ – Sommige nachtmerries zijn écht

“If it looks like a monster, kills like a monster, and growls like a monster, then it probably it is a monster.”
Haunt - What are you carving this Halloween?
Neem een spookhuis, Halloween, een groep vrienden en producer Eli Roth (o.a. Hostel, A Quiet Place, Cabin Fever) en je hebt een heerlijk spookhuisverhaal.
Haunt - Some Monsters Are Real
Harper (Katie Stevens), speelt in deze film de hoofdrol. Ze heeft haar ongezonde relatie beëindigd en wil met Halloween haar gedachten verzetten. Met haar vriendengroep gaat ze met Halloween op zoek naar vertier.
Als de vriendengroep een “extreme haunted house” tegenkomen, besluiten ze hier naar binnen te gaan. Ze zien de meest afschuwelijke dingen voorbijkomen in het spookhuis, maar ach, het is allemaal nep. Of toch niet?

Haunt - Trick or Die
Hoewel dit een twaalf in een dozijn verhaallijn is, weet Eli Roth, het toch voor de horrorfan vermakelijk te maken. Een hoop slacht- en snijwerk is in deze film te zien, voor de slasherfans een plezier om naar te kijken.


De trailer deed me een beetje denken aan een combinatie van House of Wax, Saw en een snufje The Texas Chain Saw Massacre. Ik ben van mening dat Eli Roth met deze film een risico heeft genomen. Een diehard horrorfan zou deze film voorspelbaar kunnen vinden en het geen kans geven. Eli Roth weet hoe hij het moet aanpakken, dus ik zou zeggen, op naar de bios!

Haunt - One Last Scare

Haunt draait vanaf 17 oktober 2019 in de bioscoop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie