Haven seizoen 2 aangekondigd

Het viel eigenlijk wel te verwachten, het eerste seizoen van de op Stephen Kings boek The Colorado Kid gebaseerde serie Haven had geen definitief einde, dus worden op 1 april de opnames gestart voor het tweede seizoen.

Haven SyfyJason Priestly zal een paar afleveringen in dit seizoen meespelen als “Chris Weekly “, een knappe, asociale zeebioloog. Hij heeft last heeft van een aandoening die de meeste mensen als zegen zouden beschouwen. Priestly speelt naast aan Emily Rose als “Audrey Parker ‘, een voormalig FBI-agent met een neus voor bovennatuurlijke zaken, Lucas Bryant als “Nathan Wournos” de knappe lokale agent met zijn eigen bovennatuurlijke probleem, en Eric Balfour de slimme smokkelaar “Duke Crocker” en steun bij het oplossen van de problemen van Haven.

De opnames voor het tweede seizoen beginnen in april, in de zomer kan de co-productie van eOne en Syfy dan uitgezonden worden in Amerika. De serie zal ongetwijfeld ook naar Nederland komen, Syfy zond ook hier het eerste seizoen uit.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
minischaapje
minischaapje
12 jaren geleden

ik kan niet wachten!
ik denk dat het in het najaar wel weer begint
net als vorig jaar

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x