Heftige reacties tijdens voorpremiere van The Devil Inside

Haar hele leven heeft Isabella geloofd dat haar moeder drie mensen op brute wijze vermoord heeft omdat ze krankzinnig was. Nadat haar verteld wordt dat de moorden plaatsgevonden hebben tijdens een exorcisme gaat ze op zoek naar de waarheid. Terwijl haar ervaringen in Italië worden vastgelegd door een filmploeg raakt ze betrokken bij een reeks van illegale exorcisme.

Afgelopen week was er een voorpremiere in een kerk in Californië van The Devil Inside. De nieuwste duivelsuitdrijving film van Wiliam Brent Bell. Van deze voorvertoning is een filmpje opgedoken waar we diverse reacties van het publiek zien. In dit filmpje zien we dat het publiek soms wel erg geschokt reageert op enkele scenes. Het lijkt erop dat The Devil Inside een geslaagde film is, en hoe gaaf zou het zijn dat deze film ook in Nederland in een kerk vertoond wordt?

The Devil Inside draait van 9 februari 2012 in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Halcyon
11 jaren geleden

Ziet er best goed uit. Langs de andere kant blijf ik sceptisch. Met [Rec] werd een gelijkaardig promo-filmpje gelanceerd met als resultaat hoge verwachtingen die niet ingelost werden.

Revell
Revell
11 jaren geleden

Kijk persoonlijk erg uit naar deze film! De Exorcist van nu lijkt me allen wat ver gaan, daar kwamen mensen in shock de zalen uit om opgevangen te worden door ambulancepersoneel als ik me niet vergis? Mocht dat hier ook het geval zijn dan slamik de bioscoop over en kijk ik hem wel op de thuisbioscoop.. 😉

S.
S.
11 jaren geleden

Ziet er goed uit.. ben wel benieuwd.. en die reacties.. ja..zegt niet zo veel natuurlijk.. tis ook een beetje wat je gewend bent.. ben zelf niet zo snel meer geschokt door films..

jeroenymus
jeroenymus
11 jaren geleden

Lijkt mij een interessante film. Ben benieuwd.

Tom
Tom
11 jaren geleden

Dit truukje kennen we nu wel….Bij paranormal activity dacht ik echt iets te gaan beleven. NOT!
Ik verwacht van Devil inside heel veel maar ik hoef niet geteased te worden met audience dat bij ieder geluidseffect recht overeind zit.

Rens
Rens
11 jaren geleden

De recensies op joblo.com voorspellen niet veel goeds….nul sterren en een vernietigende recensie.
En inderdaad…..schrikeffecten d.m.v een hard geluid sucks bigtime.

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x