Nieuwe Hellboy graphic novel aangekondigd: Into the Silent Sea

hellboy Into the Silent Sea cover

In de lente van 2017 komt Dark Horse Comics met een gloednieuwe Hellboy graphic novel, geschreven door de enige echte Mike Mignola samen met Eisner Award-winnaar Gary Gianni (Monstermen, Prince Valiant), die ook de tekeningen verzorgt. De kleuren worden gedaan door Dave Stewart. De cover wordt gedaan door Mignola zelf.

Hellboy: Into the Silent Sea is een soort vervolg op Hellboy: The Island. Nadat Hellboy net het vreemde eiland heeft verlaten komt hij een spookschip tegen. Hij wordt gevangengenomen door de geesten van de crew, die hem willen verkopen aan een circus, en meegesleurd op de krankzinnige reis van de kapitein, die koste wat het kost jacht maakt op een machtig zeewezen.

hellboy-Into-the-Silent-Sea-1
hellboy-Into-the-Silent-Sea-2

Als Hellboy: Into the Silent Sea een film was, dan was de Hollywood slagzin dat dit Hellboy’s grootste avontuur ooit is, zegt Gianni. Dit wordt Hellboy zoals je hem nooit eerder zag. De wilde zee bevechten met een lach.

Hellboy: Into the Silent Sea is de derde originele Hellboy graphic novel, met als voorgangers Hellboy: House of the Living Dead van Mignola, Richard Corben en Stewart en Hellboy: The Midnight Circus van Mignola, Duncan Fegredo en Stewart. Je kunt al een exemplaar voorbestellen op Amazon en Penguin Random House.

Interessant artikel?

Plaats een reactie