Trailer Hellboy: The Crooked Man ontvouwt een duister verhaal

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor Hellboy: The Crooked Man. Dit derde deel is geen vervolg op de al bestaande twee delen. Het is ook geen reboot, maar een verfilming van het stripverhaal van Mike Mignola en Richard Corben Hellboy: The Crooked Man and Others. Online lees ik op voorhand al heel veel teleurstellingen omdat Ron Pearlman en David Harbour er dit keer niet in meespelen. Ik vind de trailer er wel tof uit zien.

Hellboy: The Crooked Man
De strip Hellboy: The Crooked Man and Others

Het verhaal van de nieuwe Hellboy-film is geschreven door Mignola, samen met Christopher Golden. Dit zou kunnen betekenen dat het behoorlijk trouw aan de strip blijft. In deze miniserie zien we Hellboy (Jack Kesy) en een pas aangestelde agent (Adeline Rudolph) van het Bureau of Paranormal Research and Defense (BPRD), die het in Appalachia samen gaan opnemen tegen The Crooked Man (Martin Bassindale), een verknipte zielenverzamelaar voor de Duivel.

Zoals je kunt zien, is de toon een stuk duisterder dan de twee andere films. The Crooked Man hebben we ook een cameo zien ‘spelen’ in The Conjuring 2, en op een standalone speelfilm van hem wachten we ook nog. Tot die tijd stilt deze film onze Crooked-honger. De regie is in handen van Brian Taylor en naast Kesy, Rudolph en Bassindale spelen ook nog Jefferson White, Leah McNamara, Joseph Marcell en Hannah Margetson in de film mee. Hellboy: The Crooked Man heeft nog geen releasedatum, maar is vooralsnog gepland voor 2024. Misschien rond Halloween? We houden het voor je in de gaten.

Wat vind jij? Moet er eerst nog een derde deel komen met Pearlman in de hoofdrol, of sta jij wel open voor een sort-of-spinoff naar een stripboekverhaal?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer Hellboy: The Crooked Man ontvouwt een duister verhaal”

  1. De eerste de beste 🙂 Ik vond de twee films met Ron Pearlman de leukste. Maar Pearlman wordt inmiddels wel een jaartje ouder (74 inmiddels) dus nog een film met hem lijkt me niet echt een goed plan.
    De Hellboy van Harbour was ook wel leuk hoewel dit dan weer een reboot was met toch een minder verhaal. Die film had verder best een goed cast. Mila Jovovich, Ian McShane en Daniel Dae Kim zijn niet de minsten.

    Enfin, nu deze meneer maar gewoon een kans geven, lijkt me. De trailer ziet er goed uit en beloofd inderdaad meer horror dan in de vorige afleveringen. Ik ben benieuwd.

    Beantwoorden

Plaats een reactie