“Evil Grandmas” kalender 2019 geïnspireerd op Hereditary

Vanaf morgen zal de langverwachte horrorfilm Hereditary overal in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Door critici werd dé horrorfilm van 2018 al bestempeld als een van de engste films in de laatste jaren. Wetende dat ze de volgende grote horror-hit op handen hebben, komt studio A24 met een limited edition muurkalender voor 2019 genaamd: “Evil Grandmas” ! De kalender, is uiteraard geïnspireerd door de enigszins schattige, maar ook griezelige oma uit de film Hereditary. Elke maand staat er weer een andere enge, satan-aanbiddende oma in het spotlicht. 

Hoewel we een half jaar verwijderd zijn van het moment waarop we de kalender daadwerkelijk kunnen gebruiken, is hij nu al te koop (pre-order) voor $28 USD  in de A24 online winkel. De kalenders worden verzonden vanaf 25 juni. Bekijk alvast de teaser van A24 over de bovenstaande kalender om een ​​idee te krijgen over hoe hij eruit gaat zien! 

Evil Grandmas of 2019 | A24

Zou jij hem willen?? Helaas wordt hij niet naar Europa verzonden.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x