‘Paniek’ om horrorfilm Hereditary, kijk de trailer

Tijdens het Sundance Film Festival in Amerika zouden mensen gillend en huilen naar buiten zijn gelopen na het zien van ‘Hereditary’. Dit is de eerste speelfilm van regisseur Ari Aster, die hiervoor een flink aantal korte films maakte.

Wanneer Ellen, gezinshoofd van de Grahams, overlijdt, begint de familie cryptische en steeds angstaanjagende geheimen over hun voorouders te ontrafelen. Hoe meer ze ontdekken, hoe meer ze zichzelf proberen te onttrekken aan het sinistere lot dat ze lijken te hebben geërfd.

De schrijver-regisseur Ari Aster ontketent een nachtmerrievisie op een familiale tragedie welke transformeert in iets onheilspellends…

Of deze film werkelijk zo eng is, de trailer is hieronder te zien…

Hereditary Trailer #1 (2018) | Movieclips Trailers

De film is pas vanaf juni in Amerika te zien, maar gaat nu rond op festivals. In februari maakt het Imagine Amsterdam een deel van haar programma bekend, ik hoop dat deze er tussen zit.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “‘Paniek’ om horrorfilm Hereditary, kijk de trailer”

  1. ‘The Witch’ is van de zelfde producers. Mooi en simpel gemaakt, maar men deed net of dit de meest gruwelijke film ooit was. Heb vaak zitten gapen tijdens deze film. Ik hoop dat deze enger is.

    Beantwoorden
  2. Op basis van de trailer kan ik me niet voorstellen dat dit een extreem enge film is. Bovendien hebben we dat al zo vaak gehoord, maar ja, het is natuurlijk wel prima marketing voor de doelgroep die er elke keer weer intrapt.

    Dat gezegd hebbende, vind ik het wel een interessante trailer en ben ik benieuwd naar de film. Ik had verwacht dat het de zoveelste “spookhuisfilm” zou zijn, maar het lijkt erop dat het heel iets anders is 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie