Het beest is los in de nieuwe trailer van M. Night Shyamalan´s Glass

Universal Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor M. Night Shyamalan’s Glass. Met Glass komt een trilogie ten einde waarvan niemand wist dat die bestond. De nieuwe trailer belooft in ieder geval een intens vervolg op Unbreakable en Split!

https://youtube.com/watch?v=lx6VFbUo_94

In de nieuwe Glass trailer komen we meer te weten over de plannen van Mr. Glass met The Beast. Het duivelse plan van de hoofdschurk (Mr. Glass) is om zichzelf, The Beast en David Dunn uit hun gevangenschap te bevrijden. Het doel? Een ultieme confrontatie en de wereld wijzen op het bestaan van superkrachten. Dunn zal proberen om Mr. Glass en The Beast te stoppen voordat ze nog meer slachtoffers maken.

Afbeeldingsresultaat voor glass 2019

Bruce Willis keert terug als David Dunn, een voormalige veiligheidsbeambte met bovenmenselijke krachten. Hij neemt het op tegen Kevin Crumb (James McAvoy), een psychiatrische patiënt met een gevaarlijke meervoudige persoonlijkheidsstoornis (dissociatieve identiteitsstoornis). Ondertussen manipuleert Mr. Glass (Samuel L. Jackson) de strijd achter de schermen.

Vanaf 17 januari 2019 is de film in de Nederlandse bioscopen te zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie