Seizoen 7 van Dexter start 18 februari bij 13th Street

Dexter is terug met een gloednieuw seizoen en het wordt hem heet onder de voeten! Op 18 februari gaat op 13th Street het zevende en één na laatste seizoen van Dexter in première. In de slotscène van seizoen zes zagen we hoe Debra Morgan getuige was van Dexter’s moord op Travis Marshall, de Doomsday Killer.

Zijn geheim is uit maar welke gevolgen dit zal hebben voor hem? Ook het leven van Debra komt op haar kop te staan. Ze besefte dat ze romantische gevoelens had van Dexter, maar nu is hij een moordenaar? En hoe meer ze te weten komt over de waarheid, hoe meer dit haar idee over gerechtigheid en het rechtssysteem begint aan te tasten.

Dexter seizoen 7

Naast de rode draad door alle seizoenen, heeft dit seizoen ook een eigen moordverhaal. Alles draait deze keer rond een Oost-Europese misdaadbende die heel wat nachtclubs in Miami bezitten. Wanneer een lid van de misdaadorganisatie beschuldigd wordt van de moord op een agent en daaropvolgend vlucht, vliegt het hoofd van de misdaadorganisatie over naar Miami, waar hij de zaak persoonlijk wilt onderzoeken.

Hannah McKayEen nieuwe rol is weggelegd voor Yvonne Strahovski, zij speelt Hannah McKay. Hannah vormde jaren geleden een duo met een oudere man en samen trokken ze Natural Born Killers-gewijs op een ware moordreis doorheen Amerika. Toen het duo opgepakt werd, wist Hannah alle schuld in de schoenen van de man te schuiven. Hij werd levenslang veroordeeld, terwijl zij de kans kreeg om een nieuw leven te beginnen. Jaren later belandt ze op het politiekantoor van Miami, waar ze nauw zal samenwerken met Dexter. Daar wekt ze zijn nieuwsgierigheid. Want stille waters hebben diepe gronden en Hannah is een bijzondere vrouw die Dexter zelden ontmoet.

Het zevende seizoen van Dexter is vanaf maandag 18 februari om 21:50 uur te zien op 13th Street.

Interessant artikel?

2 gedachten over “Seizoen 7 van Dexter start 18 februari bij 13th Street”

  1. Ik wil heel graag winnen! Vorig jaar was ik ook bij het premierefeestje van Dexter seizoen 6 en dat was echt heel tof! Ik wil dit jaar weer! Please, pick me!

    Beantwoorden

Plaats een reactie