Onderwater sci-fi horrorgame vandaag in Steam early access

Hidden Deep is een door de jaren 80-films geïnspireerde sci-fi horrorgame die diep onderwater in een afgelegen faciliteit afspeelt. En vanaf vandaag is het te spelen via Steam early access.

Fans van onderwaterhorror kunnen hun hart ophalen. Vandaag lanceert namelijk in Steam early access Hidden Deep. Het spel werd ontwikkeld door de Poolse eenmansstudio Cogwheel Software en stuurt jou met een speciaal team op onderzoek uit naar een diepzee onderzoeksfaciliteit. Gewapend met verschillende gadgets ga je op avontuur in de donkere krochten van het gebouw diep in zee. Onderzoek een verlaten faciliteit diep in zee, commandeer je teamgenoten en ontrafel een duister, sci-fi horror mysterie geïnspireerd door de klassieke films uit de jaren 80. Het spel is helemaal alleen of in coöp met iemand anders te spelen.

sci-fi horrorgame hidden deep gameplay
…ik weet niet zeker of kogels het dood of alleen maar bozer maakt

Een aantal features:

  • pakkend en aangrijpend science fiction verhaal, welk een hommage is aan de oude jaren 80 films zoals The Thing, The Blob en Alien
  • een overcompleet arsenaal tot je beschikking: van grijphaken en scanners tot drones, wapens en zware machines
  • meer dan 20 uur aan verhaal in Story Mode (dit is in early access in het begin nog niet helemaal af)
  • een extra moeilijke modus voor nog meer beleving
  • lokale coöp is al mogelijk en de online variant wordt later geïntroduceerd
sci-fi horrorgame HIdden Deep gameplay
samenwerken is troef

Tijdens de early access fase krijgt het spel dus regelmatig nieuwe content en verbeteringen door middel van updates. Het spel is vanaf 19:00 CET verkrijgbaar op PC via Steam. Hou jij ook van een sci-fi horrorgame die diep onder water afspelen?

Hidden Deep - Announcement Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie