Poster & trailer spacethriller High Life

Als je de beschrijving zal lezen, denk je niet meteen aan een horrorfilm. Maar omdat de film op IMDb getagd is als horror, ben ik toch even verder gaan kijken. High Life lijkt een behoorlijke verontrustende film te worden. Nu is er ook een trailer:

Ver voorbij ons zonnestelsel en volledig geïsoleerd leven Monte en zijn dochter Willow aan boord van een ruimtevaartuig. Monte is een eenzame man met een strikte zelfdiscipline als schild tegen elk verlangen, van hemzelf en van anderen. Hij is vader tegen zijn wil. Zijn zaad werd gebruikt om Boyse, een jonge vrouw, te bevruchten. Beiden behoorden ze tot een groep ter dood veroordeelde criminelen die als proefdieren onderweg zijn naar het zwarte gat, dat het dichtst bij de Aarde ligt. Nu zijn alleen Monte en Willow nog over. Door zijn dochter, die van een meisje een jonge vrouw is geworden, ervaart Monte voor het eerst onvoorwaardelijke liefde. Samen naderen vader en dochter hun bestemming – het zwarte gat waarin tijd en ruimte ophouden te bestaan.

High Life | Official Trailer HD | A24

De film is geregisseerd door Claire Denis (35 rhums, Beau travail, Nénette et Boni) en heeft in de hoofdrollen Robert Pattinson, André Benjamin en Juliette Binoche.
High Life wordt op 14 maart in de Nederlandse bioscopen uitgebracht.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Poster & trailer spacethriller High Life”

  1. De trailer ziet er best goed uit. Het is een A24 flick, dus dat is altijd even afwachten.
    Die films werken nog wel eens polariserend tussen (horror) filmliefhebbers 😉 You love ‘em or hate ‘em.

    Beantwoorden

Plaats een reactie