‘Hocus Pocus 2’ aangekondigd door Disney!

Hocus Pocus uit 1993 heeft inmiddels een cultstatus gekregen en wordt door velen tijdens Halloween nog steeds met veel plezier gekeken. Het is een gezellige, komische en fantasierijke horrorfilm voor de hele familie en nu, 27 jaar later, is het vervolg, Hocus Pocus 2, eindelijk bevestigd.

Disney kondigt op hun Disney Investor Day aan dat Hocus Pocus 2 naar hun streaming service zal komen en dat het vooral een vervolg zal zijn (niet een reboot of een remake). Daarvoor zullen ze natuurlijk wel de originele cast nodig hebben en Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy, die de drie heksen van het origineel spelen, hebben op dit moment nog niets concreet toegezegd. (Al hebben de drie dames wél hun interesse in een vervolg geuit in het verleden.)

De eerste Hocus Pocus gaat over de nieuwsgierige, jonge Max die per ongeluk drie kwaadaardige heksen ontwaakt die geëxecuteerd zijn in de 17e eeuw in Salem. Wat het verhaal van het vervolg is, is nog niet bekend. Wel bekend is dat Adam Shankman de film zal regisseren. Shankman heeft in ieder geval genoeg ervaring met het regisseren van komediefilms, bijvoorbeeld Hairspray (2007), The Pacifer (2005) en What Men Want (2019).

De precieze datum van Hocus Pocus 2 is nog niet bekend gemaakt, maar we zullen de drie heksen in ieder geval binnen niet al te lange tijd weer eens terug gaan zien.

Ga jij het vervolg van Hocus Pocus kijken?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie