Hoofdrollen verfilming Stephen King’s Cell bekend

CellDe ontwikkelingen rondom Stephen King’s boekverfilming ‘Cell’ beginnen steeds meer vorm te krijgen. Een tijdje geleden werd al bekend gemaakt dat John Cusack en Samuel L. Jackson de hoofdrollen zullen gaan vertolken in deze film.

Ook is nu bevestigd dat Isabelle Fuhrman (Orphan, The Hunger Games) de rol zal gaan vertolken van Alice, een meisje die samen met Cusack en Jackson probeert te ontsnappen uit Boston nadat de Pulse de meeste bevolking heeft veranderd in Zombie-achtige gekken.

Tod Williams (Paranormal Activity 2) neemt de regie voorhanden, Adam Alleca en Stephen King werken aan het script. Het boekt uit 2006 kende de afgelopen jaren diverse strubbelingen op productie gebied. Het ziet  er naar uit dat Cell dan volgend jaar eindelijk het levenslicht gaat zien.

 
Boekomschrijving: Het werd later de Puls genoemd. Maar dat zegt niet hoe het was. Stel je voor dat elk mobieltje tegelijk afgaat en dat iedereen die opneemt in een moordlustige maniak verandert.

Stel je voor dat je een straatarme striptekenaar bent, wiens vrouw een goede baan heeft. Stel je voor dat je over straat loopt nadat je net je eerste stripverhaal verkocht hebt.

Langzaam dringt het tot je door dat mensen met mobieltjes zich vreemder dan gewoonlijk gedragen. Als ze allemaal levensgevaarlijk blijken, bedenk je dat je vrouw een mobieltje heeft. En dat ze je zoon naar school zou brengen. Zou het al te laat zijn?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Hoofdrollen verfilming Stephen King’s Cell bekend”

  1. Kijk, na het bekijken van de trailer van Zombeaver word ik hier toch een stuk vrolijker van. Een goed boek (niet zijn beste, maar dan nog steeds beter dan het meeste dat op zombiegebied op de markt wordt gegooid), zelf meewerken aan het script en zo te zien een prima cast. Dat wordt sowieso een must see.

    Beantwoorden

Plaats een reactie